Nieuws

schoolweek 6

Nieuwsbijlage bij de

weekbrief van 30 september 2016

Nieuws uit onderbouw c

Wat hebben wij vorige week genoten tijdens onze schoolreis!
Het was heerlijk weer en hebben ons prima vermaakt in Plaswijckpark.
In de klas werken we over het thema ‘My body’.
We leren Engelse woordjes als ears, legs, arms en mouth.
In onze themahoek hadden we eerst een kapsalon en deze is nu veranderd in een massagesalon.
De kinderen leren er onder andere afspraken maken, betalen en elkaar masseren.
Vanaf volgende week werken we over de kinderboekenweek met als thema ‘Voor altijd jong’ en verheugen ons erg op 7 oktober als de opa’s en oma’s spelletjes komen spelen in onze klas.

 

Nieuws uit bovenbouw a

Hier ook het eerste stukje in de nieuwsbrief van Bba. Het schooljaar is alweer een paar weken geleden van start gegaan en iedereen heeft inmiddels zijn plekje in de nieuwe groepssamenstelling gevonden.

Het is leuk om te zien dat de klas ook echt een groep begint te worden. Op plein vinden ze het leuk om met de hele groep tikkertje te spelen, iedereen mag meedoen.

 

Wij hebben deze week onze klassenvertegenwoordiger gekozen. Iedereen die mee deed aan deze verkiezing mocht voor de klas vertellen waarom hij of zij een goede klassenvertegenwoordiger zou zijn. Hierna hebben alle kinderen op twee kandidaten gestemd. Een eerste keus en een tweede keus. De stemming was best lastig, omdat er veel goede kandidaten waren. Toch was de uitslag van deze verkiezing duidelijk. Voor het aankomende schooljaar is Chanoah onze klassenvertegenwoordiger.

 

Afgelopen vrijdag zijn wij natuurlijk ook naar de Efteling geweest. De kinderen, juffen en de begeleiders hebben veel plezier gehad. We hebben veel attracties kunnen uitproberen, de een nog leuker dan de andere. Het was een superleuke dag!

 

Groetjes van Bba